Boeken van Surinaamse schrijvers en Caraïbische literatuur! Verzending binnen 1-3 werkdagen. Verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,95. GRATIS verzending boven € 30,--!!
0
Winkelwagen
€ 0,00
De traditionele geneeskrachtige kruiden - R.R. Tjon Tam Sin
De traditionele geneeskrachtige kruiden - R.R. Tjon Tam Sin
Alternatief genezen Romeo Tjon Tam Sin gaat ervan uit dat een ziekte niet op zichzelf staat, maar een stoornis van het hele organisme. Niet alleen symptonen van ziekte worden behandeld maar de hele me

Verzendkosten

€ 4,85

€ 19,95 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Alternatief genezen Romeo Tjon Tam Sin gaat ervan uit dat een ziekte niet op zichzelf staat, maar een stoornis van het hele organisme. Niet alleen symptonen van ziekte worden behandeld maar de hele mens, de levenskracht, de conditie, de aanlef en de levenswijze worden in de behandeling betrokken, in de reguliere (gewone) geneeswijze wordt alleen de stoornis ter plekke behandeld. 

Over ons

Welkom op de nieuwe website van Surinaamse boeken en Caraïbische literatuur.

Suribooks biedt u, naast Caraïbische literatuur, hedendaagse, in Suriname gepubliceerde werken, voor jong en oud, met die echte tropische sfeer en stimuleer​t​ daarmee de verdere ontwikkeling van de literatuur in Suriname.

De boeken op deze website ademen de geest, de sfeer, de aspiraties, de kritische kanttekeningen uit, die heden ten dage onder de Surinamers in Suriname leven.

Suribooks.com

Steenhouwerstraat 80
3194 AG Rotterdam
Tel. 085 - 0210126
E. : info@suribooks.com
Rek.:NL06ABNA0598187715
BIC: ABNANL2A
KVK 54258340
BTW: NL851231299B01
 

Wij zijn aangesloten bij:

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw Verzendkosten details