Boeken van Surinaamse schrijvers en Caraïbische literatuur! Verzending binnen 1-3 werkdagen. Verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,95. GRATIS verzending boven € 30,--!!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Lukka Cori
Lukka Cori
🇳🇱”Lukká - Cori" (spreek uit als loek-ka tjo-rie) is het verhaal van de tweeling Ayush en Meera. Ze spelen verstoppertje in en om het huis. Zullen zij elkaar vinden? Dit boek is een uitnodiging om de

Verzendkosten

€ 4,85

€ 20,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
🇳🇱”Lukká - Cori" (spreek uit als loek-ka tjo-rie) is het verhaal van de tweeling Ayush en Meera. Ze spelen verstoppertje in en om het huis. Zullen zij elkaar vinden?
Dit boek is een uitnodiging om de kleurrijke taal Sarnámi Hindustáni te ontdekken. Het verhaal is geschreven in het Nederlands, maar tijdens het lezen leer je meer dan 100 Sarnámi woorden! 📚
✏️"Lukká - Cori" is een bijzondere samenwerking tussen @sarnamibol en @studionaz.art

Over ons

Welkom op de nieuwe website van Surinaamse boeken en Caraïbische literatuur.

Suribooks biedt u, naast Caraïbische literatuur, hedendaagse, in Suriname gepubliceerde werken, voor jong en oud, met die echte tropische sfeer en stimuleer​t​ daarmee de verdere ontwikkeling van de literatuur in Suriname.

De boeken op deze website ademen de geest, de sfeer, de aspiraties, de kritische kanttekeningen uit, die heden ten dage onder de Surinamers in Suriname leven.

Suribooks.com

Steenhouwerstraat 80
3194 AG Rotterdam
Tel. 085 - 0210126
E. : info@suribooks.com
Rek.:NL06ABNA0598187715
BIC: ABNANL2A
KVK 54258340
BTW: NL851231299B01
 

Wij zijn aangesloten bij:

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw Verzendkosten details