Boeken van Surinaamse schrijvers en Caraïbische literatuur! Verzending binnen 1-3 werkdagen. Verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,95. GRATIS verzending boven € 30,--!!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Suribooks.com gaat zeer zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Hierin volgen wij de richtlijnen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Onze opslag van gegevens is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.
 
Op deze pagina geven wij informatie over onze wijze van verzamelen en beheer van informatie over de gebruikers van onze website. Door gebruik te maken van de website bent u akkoord met de voorwaarden.
 
Doel verwerking
Om Suribooks.com zijn diensten aan u te kunnen leveren maken wij gebruik van uw persoonsgegevens. Indien u een arrangement of product heeft gewonnen willen wij deze zo snel en zo makkelijk mogelijk aan u leveren. Wij stellen uw persoonsgegevens niet ter beschikking van derden dan uitsluitend op het moment dat zij een door u gewonnen arrangement of product aan u moeten leveren.
 
Direct marketing
Wij verstrekken uw informatie niet aan derden voor het vermarkten van hun producten of voor ongevraagde follow-up. Wij vragen altijd eerst uitdrukkelijk uw toestemming voor bijvoorbeeld het aan u versturen van informatie over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich afmelden op Suribooks.com en zich volledig uitschrijven.
 
Gebruik van cookies 
Suribooks.com gebruikt cookies om het navigeren in - en gebruiken van de website te vergemakkelijken. U kunt onze cookies ook weigeren. Daarvoor kunt u uw webbrowser instellen om alle cookies of slechts bepaalde cookies te weigeren (raadpleeg daarvoor de handleiding van uw webbrowser). Als u cookies weigert is het mogelijk dat bepaalde diensten van Suribooks.com niet meer voor u beschikbaar zijn. 
 
Facebook en Twitter
Omdat Suribooks.com ook gebruikt maakt van Social Media zijn er knoppen opgenomen voor Facebook en Twitter etc. Deze diensten maken ook gebruik van cookies zoals boven vermeld. 
Zie daarvoor de privacy policies van Facebook en van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen.
 
Google Analytics
Wij van Suribooks.com maken ook gebruik van Google Analytics. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van uw IP-adres, overgebracht en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. 
Zie daarvoor het privacybeleid van Google. 
 
Beveiliging 
Wij slaan de door u aan ons verstrekte gegevens op een beveiligde server op. 
Ons beleid is er op gericht dat al onze medewerkers en ook eventueel derden (externen etc.) de vertrouwelijkheid van uw gegevens respecteren.
 
Minderjarigen
Bent u jonger dan 18 jaar, dan is het onnodig persoonsgegevens te verstrekken. Echter, in samenspraak met ouder(s) of voogd zou wel gebruik gemaakt kunnen worden van de diensten van Suribooks.com. De ouder(s) of voogd moet dan toestemming geven voor het verstrekken van de persoonsgegevens van de minderjarige.
 
Hyperlinks
Suribooks.com heeft hyperlinks opgenomen die verwijzen naar websites van derden. Bij bezoeken van die websites, geldt het Privacybeleid van dat bedrijf! 
 
Inzage en correctie
U heeft te allen tijde het recht op inzage van de door biedmeesters.nl verzamelde en verwerkte persoonsgegevens die op u betrekking hebben en u kunt verzoeken om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Suribooks.com zal binnen vier weken laten weten of aan uw verzoek kan worden voldoen.

Wijzigingen
Suribooks.com behoudt zich het recht voor dit Privacybeleid aan te passen. Alle aanpassingen zullen op onze website bekend worden gemaakt. Indien u na aanpassing gebruik blijft maken van onze website zal de aangepaste Privacybeleid op dit gebruik van toepassing zijn.
 
Toepasselijk recht
Op dit Privacybeleid is Nederlands recht van toepassing.

Contact 
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen of wilt u meer weten over het gebruik van deze website of wilt u uw ervaringen met deze website delen, kunt u ons gemakkelijk bereiken via ons e-mailadres.

Over ons

Welkom op de nieuwe website van Surinaamse boeken en Caraïbische literatuur.

Suribooks biedt u, naast Caraïbische literatuur, hedendaagse, in Suriname gepubliceerde werken, voor jong en oud, met die echte tropische sfeer en stimuleer​t​ daarmee de verdere ontwikkeling van de literatuur in Suriname.

De boeken op deze website ademen de geest, de sfeer, de aspiraties, de kritische kanttekeningen uit, die heden ten dage onder de Surinamers in Suriname leven.

Suribooks.com

Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer
Tel. 0850021335
E. : info@suribooks.com
Rek.:NL63ABNA0506909301
BIC: ABNANL2A
KVK 57641595
BTW: NL8526.71.118.B01
 

Wij zijn aangesloten bij:

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Verzendkosten details