Boeken van Surinaamse schrijvers en Caraïbische literatuur! Verzending binnen 1-3 werkdagen. Verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,95. GRATIS verzending boven € 30,--!!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Suribooks.com doet uiteraard haar best om uw bestelde artikelen zo spoedig mogelijk uit te leveren. In de meeste gevallen bedraagt de levertijd 1 à 3 werkdagen. Bij artikelen die niet door de brievenbus kunnen (pakketpost) ontvangt u van ons een Track & Trace code waarmee u kunt zien waar uw bestelling zich bevindt.

In sommige gevallen kan de levering langer duren in verband met de afhankelijkheid van de levertijden van onze leveranciers. Daar waar van toepassing informeren wij u per mail of telefonisch. 

Nieuwsgierig naar de status van uw bestelling?
Hebt u na de 5 werkdagen nog geen pakket van ons mogen ontvangen en bent u nieuwsgierig naar de status van uw bestelling? Neem dan contact op via e-mail: info@suribooks.com, vermeld in de e-mail a.u.b. uw bestelnummer en klantnummer. Uw vraag wordt binnen een werkdag beantwoord.

Over ons

Welkom op de nieuwe website van Surinaamse boeken en Caraïbische literatuur.

Suribooks biedt u, naast Caraïbische literatuur, hedendaagse, in Suriname gepubliceerde werken, voor jong en oud, met die echte tropische sfeer en stimuleer​t​ daarmee de verdere ontwikkeling van de literatuur in Suriname.

De boeken op deze website ademen de geest, de sfeer, de aspiraties, de kritische kanttekeningen uit, die heden ten dage onder de Surinamers in Suriname leven.

Suribooks.com

Steenhouwerstraat 80
3194 AG Rotterdam
Tel. 085 - 0210126
E. : info@suribooks.com
Rek.:NL06ABNA0598187715
BIC: ABNANL2A
KVK 54258340
BTW: NL851231299B01
 

Wij zijn aangesloten bij:

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw Verzendkosten details