Boeken van Surinaamse schrijvers en Caraïbische literatuur! Verzending binnen 1-3 werkdagen. Verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,95. GRATIS verzending boven € 30,--!!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Deze disclaimer is van toepassing op de website Suribooks.com.

Door deze website te gebruiken geeft u aan akkoord te gaan met deze disclaimer.  

Betreffende het eigendom.  
Uitdrukkelijk wordt aangegeven dat alle eigendomsrechten van de website en onderdelen daarin daarvan liggen bij Suribooks.com. Het is zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming, niet toegestaan om deze website of onderdelen daarvan te dupliceren of openbaar te maken. 
 
Wij tekenen aan dat u, voor persoonlijk, niet commercieel, gebruik geen toestemming behoeft. 
 
Omtrent het doorverwijzingen naar websites van anderen.  
Op de website van Suribooks.com zijn er links welke doorverwijzen cq omleiden naar websites die niet vallen binnen de bevoegdheid van Suribooks.com. De sites van derden zijn ook geen eigendom zijn van Suribooks.com. Als wij doorverwijzingen gebruiken zijn deze bedoeld ter informatie van de bezoeker. Informatie verkregen vanuit deze doorverwijzingen valt niet onder verantwoording van Suribooks.com. 
 
Klachten, opmerkingen en inbreuken.  
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@jouwwebwinkel.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Over ons

Welkom op de nieuwe website van Surinaamse boeken en Caraïbische literatuur.

Suribooks biedt u, naast Caraïbische literatuur, hedendaagse, in Suriname gepubliceerde werken, voor jong en oud, met die echte tropische sfeer en stimuleer​t​ daarmee de verdere ontwikkeling van de literatuur in Suriname.

De boeken op deze website ademen de geest, de sfeer, de aspiraties, de kritische kanttekeningen uit, die heden ten dage onder de Surinamers in Suriname leven.

Suribooks.com

Steenhouwerstraat 80
3194 AG Rotterdam
Tel. 085 - 0210126
E. : info@suribooks.com
Rek.:NL06ABNA0598187715
BIC: ABNANL2A
KVK 54258340
BTW: NL851231299B01
 

Wij zijn aangesloten bij:

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw Verzendkosten details