Boeken van Surinaamse schrijvers en Caraïbische literatuur! Verzending binnen 1-3 werkdagen. Verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,95. GRATIS verzending boven € 30,--!!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Bij Suribooks.com kunt u betalen op de volgende wijzen:
 
AchterafBetalen
Wat is Achterafbetalen en hoe werkt het?
Wij zijn verbonden aan Buckaroo betaalgarant. Achteraf betalen heeft als voordeel dat u uw gekochte product eerst ontvangen en daarna pas betalen. 
U kunt de voorwaarden voor AchterafBetalen lezen in Artikel 18 van onze Algemene Voorwaarden op www.biedmeester.nl.
 
Zo werkt AchterafBetalen
De klant bestelt een artikel in de webwinkel. Hij kiest voor de betaalmogelijkheid
‘AchterafBetalen’ en gaat akkoord met de voorwaarden. Op dat moment voert het systeem automatisch online een check uit bij AchterafBetalen, waarbij realtime controle plaatsvindt van de klantgegevens.
Blijkt de bestelling akkoord, dan levert de webwinkel de bestelling aan de klant en betaalt de klant na 14 of 30 dagen.
Voldoet de klant niet aan de betalingstermijn, dan betaalt AchterafBetalen de factuur aan de webwinkel.

 
IDeal
Betaalt u bij onze sites via iDeal, dan betaalt u via een veilige en snellere manier uw betalingen voldoen. Uw betaling met IDeal wordt door onze Payment provider Mollie afgehandeld. Dit om een veilige en soepele afhandeling van uw bestelling te waarborgen.

 
VISA
Met uw Visa kaart kunt u veilig betalen via de site van Paypal. 
Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. 

 
MasterCard
MasterCard SecureCode is uw eigen persoonlijke wachtwoord of code voor online betalingen. Dankzij uw SecureCode kunt alleen u online betalen met uw MasterCard creditcard. Dit gebeurt bij ons via de site van Paypal.

 
Paypal
PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen bij ons kunt betalen. Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Rekening openen te klikken. 
Hoe werkt PayPal? Zie www.paypal.com.

Over ons

Welkom op de nieuwe website van Surinaamse boeken en Caraïbische literatuur.

Suribooks biedt u, naast Caraïbische literatuur, hedendaagse, in Suriname gepubliceerde werken, voor jong en oud, met die echte tropische sfeer en stimuleer​t​ daarmee de verdere ontwikkeling van de literatuur in Suriname.

De boeken op deze website ademen de geest, de sfeer, de aspiraties, de kritische kanttekeningen uit, die heden ten dage onder de Surinamers in Suriname leven.

Suribooks.com

Steenhouwerstraat 80
3194 AG Rotterdam
Tel. 085 - 0210126
E. : info@suribooks.com
Rek.:NL06ABNA0598187715
BIC: ABNANL2A
KVK 54258340
BTW: NL851231299B01
 

Wij zijn aangesloten bij:

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw Verzendkosten details