Boeken van Surinaamse schrijvers en Caraïbische literatuur! Verzending binnen 1-3 werkdagen. Verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,95. GRATIS verzending boven € 30,--!!
0
Winkelwagen
€ 0,00
14 dagen afkoelingsperiode voor consumenten
 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@suribooks.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.


Uitzonderingen
De volgende artikelen kunnen niet geruild worden: 
 • Software waarvan de verzegeling verbroken is of de verpakking geopend is, danwel geïnstalleerd of geregistreerd is
 • Software licenties
 • Verbruiksartikelen zoals beschermfolie, lampen, batterijen of reinigingsvloeistof
 • Artikelen die om hygienische redenen niet geruild kunnen worden zoals oordopjes, lingerie en headsets
 • Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen
 • Afgesloten abonnementen, al dan niet in combinatie met hardware
 • Bijzondere produkten die speciaal voor u gebouwd of geassembleerd zijn
 • Indien met u afgesproken is, dat annuleren/retourneren van het produkt niet mogelijk is (vaak bij bijzondere produkten)
 • Spare-part of specifieke onderdelen (bijvoorbeeld adapters die op een specifiek notebook passen)
 
Voorwaarden
 • U dient gelijktijdig de originele kassabon te overleggen
 • Het product en alle accessoires moeten ongebruikt, anders dan voor het bezichtigen/beoordelen van het produkt, zijn
 • Het product en alle accessoires daarbij en onderdelen daarvan moeten compleet en onbeschadigd zijn en horen goed te functioneren. Zodat het produkt direkt weer als nieuw verkocht kan worden
 • Produkten en computers kunnen alleen retour indien u de software weer volledig terug zet naar de fabrieksinstellingen
 • Het product moet indien redelijkerwijze mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden
 • Van cartridges, toners en lampen, al dan niet, bij een product mag de houdbaarheidsverpakking niet zijn geopend
 • Het retourneren vindt plaats binnen 2 maal 14 dagen na ontvangst van het produkt.
 • U heeft het produkt niet afgehaald, maar naar u laten versturen
 • Een verzoek dient altijd eerst met het onderstaande retourneringsformulier aangevraagd te worden, na overleg geven we aan waar het artikel naar toe moet (deze moet niet altijd naar de afhaallokatie)
 • Binnen 2 weken na ontvangst artikel krijgt u antwoord (akkoord of geen akkoord) via de email  van onze support afdeling; normaal gezien kost het echter een paar dagen om te bepalen of het artikel daadwerkelijk geretourneerd kan worden
 • Bij akkoord  door ons, dan krijgt de klant een creditfactuur en geschiedt de betaling van deze creditfactuur binnen 14 dagen op een door de klant aangegeven bankrekening. Indien wij niet akkoord gaan, dan kan met de klant gekeken worden naar een oplossing. Dit hangt echter af van het artikel.
 
Coulance

De bovenstaande voorwaarden kunnen soms afgekocht worden. Wij hoeven dit echter niet te doen. Dit betekent dat wij een schatting gaan maken van de schade en berekenen voor hoeveeel we het produkt verwachten te kunnen verkopen. De schade wordt in rekening gebracht. Indien u bijvoorbeeld de Nederlandse windows heeft geinstaleerd, kunnen we het produkt niet meer als nieuw verkopen daar een nieuwe klant voor het produkt bijvoorbeeld de Engelse versie wil hebben. De schade en de kosten die we moeten maken zullen we in rekening brengen.

 
Kosten
 
De kosten voor het opsturen van een artikel zijn voor uw rekening.


Retourneringsformulier
 
Indien u het produkt wilt retourneren, verzoeken we u het volgende formulier in te vullen: Retourneringsformulier
Na ontvangst van uw gegevens gaan we er mee aan de slag. Indien u aan de voorwaarden heeft voldaan, ontvangt u informatie waar en hoe alles afgeleverd moet worden. Na aflevering vindt een controle plaats. Indien u aan bepaalde voorwaarden niet kunt voldoen, zullen we uit coulance een voorstel doen.

 
Bedrijven
 
Bedrijven hebben volgens de wet geen afkoelingsperiode. Vaak is ruilen / retourneren toch mogelijk. Wij zullen dit per geval bekijken. U kunt een verzoek indienen door het retourneringsformulier in te vullen.Garantie & Defecten

Garantietermijn
 
Mocht uw product hardwarematig defect raken, dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen. Op al onze producten is de garantietermijn van de fabrikant van toepassing. Suribooks.com heeft geen eigen reparatiedienst en laat defecte producten altijd herstellen door de fabrikant. De garantietermijn staat bij elk produkt vermeld en is voor laptops minimaal 1 jaar. Mocht de garantie niet bij het produtkt vermeld staan, kunt u dit altijd opvragen.
 
Uitgesloten van fabrieksgarantie
 
Alle fysieke schade is uitgesloten van garantie. Enkele voorbeelden:
 1. Gebroken schermen, vaak doordat men een scherm dicht klapt met iets ertussen
 2. Schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik, bijvoorbeeld het laten vallen van een laptop
 3. Vocht- of waterschade, door bijvoorbeeld koffie over het toetsenbord
 4. Warmte of koude schade door het bloodstellen van het produkt aan te hoge of lage temperaturen
 
Overige gevallen waarbij de garantie uitgesloten is:
1.    Bij reparatie die verricht zijn door u of door derden
2.    Defecten ontstaan door software, anders dan de software die bij aankoop aanwezig was. Zoals virussen.

Indien u fysieke schade heeft, kunt u de laptop bij ons of de fabrikant laten repareren. De reparatiekosten worden in rekening gebracht.
 
Defect bij ontvangst
 
Indien uw product direct bij ontvangst niet goed functioneert, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice op info@suribooks.com. Voor deze gevallen is er vaak een speciale regeling in de vorm van het vervangen van het produkt of kosteloos ophalen en het versneld vervangen van de defecte onderdelen. Deze procedure heet een "defective on arrival" ofwel DOA procedure.
 
Kosten
Binnen de garantieperiode zitten er geen kosten aan een reparatie mits het hardware defect binnen de garantie valt. De meeste fabrikanten hebben een afhaalservice waarbij het produkt kosteloos bij u wordt afgehaald. Mocht dit niet het geval zijn, zijn de kosten voor het opsturen van een artikel voor uw rekening. De fabrikant of leverancier stuurt het produkt kosteloos retour.

Mocht blijken dat de laptop niet hardwarematig defect is, maar het probleem voortkomen uit ondeskundig gebruik, zoals door u geïnstalleerde software die het probleem veroorzaakt, kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor het onnodig versturen en onderzoeken van de laptop.
 
Defect en nog garantie. Wat nu? .......
U dient eerst uit te sluiten dat het probleem niet door de software (bijvoorbeeld een virus) veroorzaakt wordt. U kunt dit doen door de laptop opnieuw te installeren met de herstel-DVD's of via de herstel partitie. Indien het probleem dan nog steeds aanwezig is, is de kans groot dat het een hardware defect is die gerepareerd moet worden. Hoe u de laptop opnieuw moet installeren, kunt u in de handleiding vinden of kunt u aan de helpdesk van de fabrikant vragen.


''De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.''

U kunt altijd bij ons informeren hoe garantie procedures lopen. U kunt hiervoor onze klantenservice emailen op: info@suribooks.com.
 

Over ons

Welkom op de nieuwe website van Surinaamse boeken en Caraïbische literatuur.

Suribooks biedt u, naast Caraïbische literatuur, hedendaagse, in Suriname gepubliceerde werken, voor jong en oud, met die echte tropische sfeer en stimuleer​t​ daarmee de verdere ontwikkeling van de literatuur in Suriname.

De boeken op deze website ademen de geest, de sfeer, de aspiraties, de kritische kanttekeningen uit, die heden ten dage onder de Surinamers in Suriname leven.

Suribooks.com

Steenhouwerstraat 80
3194 AG Rotterdam
Tel. 085 - 0210126
E. : info@suribooks.com
Rek.:NL06ABNA0598187715
BIC: ABNANL2A
KVK 54258340
BTW: NL851231299B01
 

Wij zijn aangesloten bij:

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw Verzendkosten details