Boeken van Surinaamse schrijvers en Caraïbische literatuur! Verzending binnen 1-3 werkdagen. Verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,95. GRATIS verzending boven € 30,--!!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Verzendkosten
Alle bestellingen worden tegen de volgende kosten verzonden:

Nederland
Verzendkosten: 
€ 4,60
Is uw bestelling meer dan € 40,00 dan is de verzending gratis!


Belgie
Verzendkosten: € 13,00
Is uw bestelling meer dan € 60,00 dan is de verzending gratis!


Levertijd
Wij leveren binnen 1 tot 3 werkdagen.
In sommige gevallen kan de levering langer duren in verband met de afhankelijkheid van de levertijden van onze leveranciers. Daar waar van toepassing informeren wij u per mail of telefonisch. 

Biedmeesters.nl doet uiteraard haar best om uw bestelde artikelen zo spoedig mogelijk uit te leveren.
Bij artikelen die niet door de brievenbus kunnen (pakketpost) ontvangt u van ons een Track & Trace code waarmee u kunt zien waar uw bestelling zich bevindt.

Afleveradres
De zending is tot de aflevering op uw afleveradres verzekerd tegen diefstal en schade. Voor het afleveradres bent u verantwoordelijk en kunt u het beste zorgvuldig kiezen. Zorg ervoor dat een bezorgen mogelijk is, er iemand aanwezig is en dat de personen, die het pakket aannemen, betrouwbaar zijn. Het is raadzaam de personen bij de ontvangst-lokatie van uw bedrijf van tevoren op de hoogte te stellen, dat u een pakket verwacht en hen te verzoeken u te bellen, zodra het binnen komt.
 

Bij ontvangst van pakketten
Voordat u voor goed ontvangst tekent dient u het volgende te controleren:
•    dat de pakketten niet beschadigd zijn
•    het aantal pakketten overeenkomen met het aantal waarvoor u tekent

Bij beschadigde dozen, kunt u de zending het beste weigeren. Het produkt gaat dan terug naar het magazijn. Na ontvangst bij het magazijn wordt een nieuwe produkt opgestuurd. Houdt u er rekening mee dat dit bij elkaar enkele dagen duurt.

Indien u lichte schade aan het pakket ziet, vraag de chauffeur een opmerking te plaatsen, dat er "lichte schade" aan de doos is, voordat u tekent. Maak eventueel, voordat u het pakket opent een foto van de doos en/of de chauffeur/auto.

Indien u alleen een laptop verwacht, controleer of het gewicht enigszins overeenkomt met wat u verwacht. Indien u ook nog andere produkten verwacht, zoals een tas, weet u vaak niet wat er in de doos zit en is dit helaas niet mogelijk.
 

Afleveradres wijzigen
Voordat de pakketten verstuurd zijn, is het wijzigen van het afleveradres geen probleem. Nadat de pakketten verstuurd zijn, is het bij sommige vervoerders mogelijk om het adres te wijzigen. Zij laten bij de eerste afleverpoging een briefje achter met het trackingnummer en een telefoonnummer. U dient hen dan zo snel mogelijk te bellen om de wijzigingen door te geven. Houdt u rekening met enige dagen vertraging. Indien het wijzigen en het afleveren van het pakket niet mogelijk is, gaat het produkt retour naar het magazijn en kunnen er kosten in rekening worden gebracht (voor bijvoorbeeld het opnieuw versturen).

 
Na ontvangst
Controleer na ontvangst of u de juiste produkten heeft ontvangen. Laat daarbij de doos dicht en controleer aan de hand van de artikelcodes op de pakbon of deze overeenkomen met de artikelcodes op de doos van het produkt en of deze overeenkomen met de artikelcodes op uw bestelling. 

Mocht u een verkeerd produkt hebben ontvangen, dient u dit binnen 2 werkdagen te melden en zorgen wij ervoor dat de doos kosteloos wordt afgehaald (alleen indien de verzegeling van het produkt intact is). Na een controle zorgen we er voor dat u zo snel mogelijk het juiste produkt kunt ontvangen.

Wilt u het produkt houden, zullen wij kijken of dit mogelijk is. Indien dit mogelijk is, wordt het produkt gefactuurd. Indien het produkt goedkoper is, zullen we het verschil terugstorten. Indien het produkt duurder is, dient u het verschil bij te betalen.

Mocht u het verkeerde produkt in gebruik nemen en u wilt het houden, laat het ons dan weten. Wij zullen kijken of dit mogelijk is. of indien u het door u gebruikte produkt aan ons retourneert, kunnen er kosten in rekening worden gebracht.
 

Niet thuis
Indien u niet aanwezig bent, laten de vervoerder een bericht achter dat ze het een werkdag later nogmaals gaan proberen of vragen ze u contact met hen op te nemen om een afspraak voor de levering te maken. Indien ze u vragen contact met hen op te nemen, raden we u aan dit zo snel mogelijk te doen.

U bent verantwoordelijk voor dat er iemand op het door u opgegeven afleveradres aanwezig is binnen de mogelijkheden van de vervoerder. Indien door uw toedoen geen levering mogelijk is en het pakket na enkele dagen retour gaat, kunnen er kosten in rekening worden gebracht (voor bijvoorbeeld het opnieuw versturen).

Soms is het mogelijk een pakket bij de vervoerder af te halen. U kunt dit met de vervoerder bespreken.

Over ons

Welkom op de nieuwe website van Surinaamse boeken en Caraïbische literatuur.

Suribooks biedt u, naast Caraïbische literatuur, hedendaagse, in Suriname gepubliceerde werken, voor jong en oud, met die echte tropische sfeer en stimuleer​t​ daarmee de verdere ontwikkeling van de literatuur in Suriname.

De boeken op deze website ademen de geest, de sfeer, de aspiraties, de kritische kanttekeningen uit, die heden ten dage onder de Surinamers in Suriname leven.

Suribooks.com

Steenhouwerstraat 80
3194 AG Rotterdam
Tel. 085 - 0210126
E. : info@suribooks.com
Rek.:NL06ABNA0598187715
BIC: ABNANL2A
KVK 54258340
BTW: NL851231299B01
 

Wij zijn aangesloten bij:

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw Verzendkosten details